Φυσικό Προζύμι
1 Σεπ 2018

Όροι χρήσης του Φόρουμ

0 σχόλια

1. Απαγορεύεται οποιαδήποτε χρήση:

Απειλητικού, υβριστικού, προσβλητικού, παρενοχλητικού, επιβλαβούς, δυσφημιστικού, άσεμνου, χυδαίου, απεχθούς, παράνομου ή άλλου μη αποδεκτού περιεχομένου.

 

2. To spam δεν επιτρέπεται.

 

3. Ακατάλληλα περιεχόμενα συζήτησης:

Προσβλητικού, εθνικιστικού, ρατσιστικού, βίαιου, σεξιστικού, πορνογραφικού, θρησκευτικού και πολιτικού υλικού/περιεχομένου δεν επιτρέπονται. Σεβαστείτε όλα τα μέλη ακόμη κι αν διαφωνείτε.

 

4. Δεν επιτρέπεται η εμπορική διαφήμιση οποιασδήποτε μορφής με άμεσο ή έμμεσο τρόπο. Ενότητες που θα ανοίγονται γι' αυτό το σκοπό θα διαγράφονται.

 

5. Επιτρεπόμενες γλώσσες Ελληνικά και ανά περίπτωση τα Αγγλικά,τα Greeklish (Ελληνικά με Λατινικούς χαρακτήρες) δεν επιτρέπονται.

 

6. Η υποτίμηση των συντονιστών δεν θα γίνει αποδεκτή. Οποιαδήποτε προσβολή σε χρήστη / συντονιστή ή διαχειριστή θα έχει κυρώσεις.

 

7. Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να χρησιμοποιεί ένα λογαριασμό στο forum. Δεύτερος λογαριασμός θα διαγράφεται - αναστέλλεται άμεσα.

 

8, Πριν δημιουργήσετε οποιοδήποτε θέμα, δείτε τα υπάρχοντα θέματα στο τομέα που σας ενδιαφέρει ή χρησιμοποιείστε την λειτουργία της αναζήτησης για να σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει ήδη όμοιο θέμα.

 

10. Ο τίτλος των μηνυμάτων θα πρέπει να αποτελεί μια σύντομη περιγραφή του περιεχόμενου του.

 

11. Μην κάνετε συμπληρωματικό μήνυμα για να αλλάξετε κάποια λεπτομέρεια - μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή "Επεξεργασία" για να διορθώσετε το μήνυμά σας. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε την διαγραφή για κάποιο δικό σας λανθασμένο μήνυμα από τους Συντονιστές . Όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα δεν είναι ανάγκη να κάνετε παράθεση σε ολόκληρο το προηγούμενο μήνυμα, παρά μόνο στο σημείο στο οποίο αναφέρεστε.

 

12. Σε περίπτωση μη σεβασμού των όρων χρήσης και ανά περίπτωση και βαρύτητα θα αποστέλνεται προειδοποιητικό μήνυμα ή/και θα διαγράφεται άμεσα ο λογαριασμός χρήστη.

 

Ενημέρωση: 01/09/2018

Newest Posts
  • Καλώς ήρθατε στο φόρουμ του Φυσικού Προζυμιού! Όπως πολλά άλλα, έτσι και ένα φόρουμ όπου θα μπορούμε ν’ ανταλλάσουμε ιδέες, για το φυσικό προζύμι και τη χρήση του, δυστυχώς δεν υπάρχει στα Ελληνικά. Θέλω να πιστεύω, πως αυτό το φόρουμ, είναι εύκολο στην χρήση του και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάποιον/α που δεν είναι εξοικειωμένος με τους υπολογιστές. Μην διστάσετε να γράψετε ό,τι, σχετικά με το φυσικό προζύμι, σας απασχολεί, να εκφράζετε τις απορίες σας, όπως επίσης ν’ απαντάτε, να λέτε την γνώμη σας και τις εμπειρίες σας, στις απορίες και τις ερωτήσεις άλλων μελών. Η διαχείριση του φόρουμ (moderator) θα γίνεται από εμένα τον ίδιο και από την Βίκη Δράκου . Καλή αρχή να έχουμε με την ευχή να πάμε το φυσικό προζύμι συλλογικά λίγο πιο μπροστά!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Ακολουθήστε μας:

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Google+ - Black Circle