Συνταγές με φύλλο πίτας ολικής άλεσης

Επιλεγμένες Συνταγές

Flapjacks - Αμερικάνικα Pancakes

September 20, 2020

1/50
Please reload

Φτιαγμένο από 100% αλεύρι σίτου ολικής άλεσης, από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού!.
Έχει εξαιρετική γεύση, συνδυασμένη με τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών ινών του αλεύρου ολικής. Ιδανικό για πίτες με χόρτα, αλλά ακόμη και για "χωριάτικα" γλυκά όπως πχ μπακλαβάς με καρύδια χωριάτικος. Όπου απαιτείται χονδρή υφή, το χωριάτικο φύλλο πίτας ολικής είναι ο πλέον κατάλληλος σύμμαχος. 
Ιδανικό για χορτόπιτα, πρασόπιτα, σπανακόπιτα, τυρόπιτα, κιμαδόπιτα, κρεατόπιτα, κολοκυθόπιτα κ.α

13/11/2017

Ωραία! βγήκε επιτέλους και το χωριάτικο φύλλο πίτας με 100% αλεύρι σίτου ολικής άλεσης! Tι να το κάνουμε; Δεν το κάνουμε μία αγαπητή πίτα με κιμά, κουκουνάρι για το τραγανιστό της υπόθεσης και λίγο κίτρινο τυράκι; Δεν μου ακούγεται καθόλου άσχημο!  Η γέμιση είναι όπως πάντα μία τόσο δα σταλιά κάπως διαφορετική από τις συνηθισμένες τόσο, όσο χρειάζεται ώστε να χτυπάει παλαμάκια από την χαρά του, αυτός/η που θα την γευτεί. Χρησιμοποιούνται ελάχιστα αλλά κρίσιμα αρωμ...

14/09/2017

Η συγκεκριμένη τυρόπιτα βασίζεται στην πετυχημένη αρωματική τυρόπιτα του φίλου Joseph Azzam Το φύλλο πίτας ολικής άλεσης μας δίνει μία ποιο χωριάτικη υφή καθώς είναι χοντρότερο από το λευκό φύλλο πίτας αλλά και ίσως ποιο ωραία αρώματα και γεύση, λόγω της φύσης του αλεύρου ολικής άλεσης που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του.

14/09/2017

Η συγκεκριμένη σπανακόπιτα βασίζεται στην πετυχημένη σπανακόπιτα με τραγανή κρούστα του φίλου Joseph Azzam Το φύλλο πίτας ολικής άλεσης μας δίνει μία ποιο χωριάτικη υφή καθώς είναι χοντρότερο από το λευκό φύλλο πίτας αλλά και ίσως ποιο ωραία αρώματα και γεύση, λόγω της φύσης του αλεύρου ολικής άλεσης που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του.

06/10/2016

Η συγκεκριμένη σπανακόπιτα είναι μία διαφορετική σπανακόπιτα από τις συνηθισμένες. Δεν έχει τσιγαρίσματα, δεν καίμε λάδια. Όλα τα χορταρικά είναι "ζωντανά" χωρίς της ταλαιπωρία του τσιγαρίσματος με αποτέλεσμα να παραμένουν εξαιρετικά ελαφριά και εύγευστα. Το σπορέλαιο για το άλειμμα των φύλλων επίσης δεν συνηθίζεται και έχει σαν αποτέλεσμα να γεύεσαι μία πολύ ελαφριά στην γεύση πίτα, χωρίς να σε μπουκώνει η "λαδίλα" αλλά και χωρίς να έχεις παράξ...

Please reload

Ακολουθήστε μας:

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • Google+ - Black Circle